Laatua ja luotettavuutta

Isoweli on vuonna 1999 perustettu ICT-alan yritys, joka toimii nykyään osana koko maanlaajuista ulkoistuspalveluyhtiö Frendy Oy:tä. Tarjoamme asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityjä kokonaisratkaisuja vahvalla kokemuksella ja asiantuntemuksella. Asiakkaisiimme sisältyy paitsi usean kokoluokan yrityksiä ja yhdistyksiä, myös kuntia ja muita julkisia toimijoita. Ylläpidämme yli sadan asiakkaan tuotantoympäristöjä.

Vahvuutemme on monipuolinen osaaminen, vankka ammattitaito ja yhdessä tekemisen meininki. Hyvä työyhteisö ja jatkuva kouluttautuminen takaavat nopeat ja laadukkaat ratkaisut sekä sujuvan kommunikaation asiakkaan ja asiantuntijoidemme välillä. Tarpeen vaatiessa käytettävissämme on suuri joukko alan osaajia yhteistyökumppaniverkoston kautta kattavasti ympäri koko maan.

Luomme asiakkaan tarpeiden kokonaisvaltaiseen ymmärtämiseen ja molemminpuoliseen luottamukseen pohjautuvia kestäviä kumppanuussuhteita. Tyytyväinen ja menestyvä asiakas on meille kunnia-asia, ja siksi haluammekin panostaa laadukkaisiin ja harkittuihin  yksilöllisiin ratkaisuihin.

Oli kyse sitten koko yrityksen ICT-ympäristön luomisesta tai yksittäisestä palvelusta, suunnittelemme ja toteutamme juuri Sinun toimintaympäristöäsi parhaiten hyödyttävät kustannustehokkaat ratkaisut.

Isoweli Oy AAA 2021 luottoluokitus Isoweli Oy Microsoft Gold Partner
Suomen vahvimmat Platina 2011-2021