Uutinen » 16.6.2021

Isoweli Oy osaksi uutta IT-ulkoistuspalveluyhtiö Frendyä 16.6.2021

Frendy yhdistää 12 suomalaisen IT-palveluyrityksen voimat tarjotakseen asiakkailleen osaamista ja maantieteellisesti kattavaa IT-ulkoistuspalvelua

Isoweli Oy on osa uutta IT-ulkoistuspalveluyhtiö, Frendy Oy:tä.

 Frendy yhdistää 12 suomalaisen IT-palveluyrityksen voimat tarjotakseen asiakkailleen osaamista ja maantieteellisesti kattavaa IT-ulkoistuspalvelua, joka on ollut usein vain suurempien yritysasiakkaiden saatavilla. Frendyn enemmistöomistaja on pääomasijoittaja Procuritas ja yhdistettyjen yritysten nykyiset omistajat jatkavat Frendyn merkittävinä omistajina. Frendyn yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2020 oli noin 33 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää noin 160 IT-osaajaa. Frendyn tavoittaa 16 paikkakunnalta ympäri Suomea Rovaniemeltä Helsinkiin. Frendyn muodostavat Isoweli Oy, Soluto, InData Oy, InDatahouse Oy, R-Office Oy, R-Office Uusimaa Oy, R-Office Itä-Suomi Oy, Datanix Oy, Wintunix Oy, ITsPro Oy, Mikrovirta ja Tietokonemaailma Oy. 

"Isowelin henki jää elämään vahvasti uuteen Frendyyn ja osaamisellamme on merkittävä asema erityisesti monipuolisten tukipalveluiden osalta. Frendyn kautta tuotamme asiakkaillemme entistä monipuolisempia ja kokonaisvaltaisempia IT-ulkoistuspalveluita. Isoweli ja tuottamamme IT-palvelut eivät siis häviä - päinvastoin, nyt jatkuu yli 20 vuotta sitten aloitettu matka leveämmillä hartioilla. Yhdessä olemme enemmän.", iloitsevat Isoweli Oy:n perustajaosakkaat Kari Paananen ja Sami Kortelahti

Erityisen hienoa on saada yrittäjäkaverit, rautaiset hallitusammattilaiset, määrätietoinen toimitusjohtaja ja pääomasijoittaja Procuritas mukaan Frendyyn. Meillä kaikilla on yhteisenä päämääränä vastata erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten kasvaneisiin IT-ulkoistustarpeisiin", toteaa Kari Paananen, joka jatkaa tuttuun tapaan Isoweli Oy:n vetovastuussa.

Frendyn toimitusjohtaja Mikko Peltonen korostaa tietotyön merkitystä suomalaisten yritysten arjessa. ”Teemme tietotyöstä entistä sujuvampaa, jotta asiakkaamme voivat keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa. Asiakkaidemme tyytyväisyys ja tietotyön sujuvuus ohjaa toimintaamme. Tavoitteenamme ei ole olla enempää eikä vähempää kuin Suomen paras IT-ulkoistuspalveluyhtiö pienille ja keskisuurille yrityksille.

Yhdistyminen ei vaikuta asiakassuhteisiimme; samat yhteyshenkilöt, frendyt, palvelevat jatkossakin.

Lisätietoja:

Kari Paananen

Liiketoimintajohtaja
+358 44 906 5253
kari.paananen@isoweli.fi

Mikko Peltonen

Toimitusjohtaja
+358 40 520 1458
mikko.peltonen@frendy.fi