Uutinen » 1.10.2019

Isoweli Oy ja JK-Center Oy yhdistyvät 1.10.2019

Tiedote 1.10.2019 Isoweli Oy:n ja JK-Center Oy:n yhdistymisestä.

Katso myös: Toiminta siirtyy Kirriin 17.8.2020

Yhtiöt ovat toimineet samalla talousalueella, samojen tuotteiden ja palveluiden parissa Keski-Suomessa kaksi vuosikymmentä. Yhdistyminen antaa meille leveämmät hartiat toteuttaa asiakkaidemme tarvitsemia palveluita. Saamme samalla myös enemmän resursseja kehittää omia prosessejamme, sekä pystymme kilpailemaan tarvittaessa kansainvälisten toimijoiden rinnalla varteenotettavana vaihtoehtona, kommentoivat Kari Paananen ja Jarmo Kemppainen”

Yhdistyminen ei tule vaikuttamaan asiakkaidemme sopimuksiin tai yhteyshenkilöihin. Tulemme kontaktoimaan jokaisen JK-Centerin asiakkaan erikseen henkilökohtaisesti ja näin haluamme kuulla asiakkaalta arvokasta palautetta miten palveluitamme haluttaisiin kehitettävän jatkossa.

- Kari Paananen toimitusjohtaja Isoweli Oy

ISOWELI OY

Isoweli Oy on itsenäinen, vuonna 1999 perustettu ICT-alan yritys. Tarjoamme asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityjä kokonaisratkaisuja vakaalla ammattitaidolla. Asiakkaisiimme sisältyy paitsi usean kokoluokan yrityksiä ja yhdistyksiä, myös kuntia ja muita julkisia toimijoita. Ylläpidämme yli sadan asiakkaan tuotantoympäristöjä.

Hoidamme liiketoimintaamme rakentamalla kestäviä, läheiseen kumppanuuteen ja molemminpuoliseen luottamukseen perustuvia asiakassuhteita. Pitkäaikaisena alan toimijana olemme ymmärtäneet, että menestymisemme edellyttää asiakkaamme menestymistä. Tätä tukevat omat tuotteemme ja kokenut, säännöllisesti koulutettava henkilöstömme. Tarpeen vaatiessa käytettävissämme on suuri joukko alan osaajia yhteistyökumppaniverkoston kautta.

JK-CENTER OY

JK-Center Oy on yksi Keski-Suomen johtavista tietotekniikkatoimittajista. JK-Center Oy on perustettu 1992. Palveluksessa on kahdeksantoista tietotekniikan ammattilaista. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Jyväskylässä, Saarijärvellä ja Äänekoskella.

Yhdistyminen

Isoweli Oy:n ja JK-Center Oy:n yhteenlaskettu liikevaihto 2019 on noin 8ME ja pyrimme 2020 tilikaudella 10ME:n liikevaihtoon. Yhtiö työllistää yli 50 henkilöä.

Yhdistyminen toteutettiin siten, että Isoweli Oy osti JK-Center Oy:n liiketoiminnan ja Jarmo Kemppainen tuli osakkaaksi yhdistyneeseen kokonaisuuteen, jatkamme siis tästä Isoweli – nimellä. Uuden kokonaisuuden toimitusjohtajana jatkaa Isoweli Oy:n Toimitusjohtaja Kari Paananen, Jarmo Kemppainen keskittyy jatkossa asiakastyöhön.

On hienoa, että Isoweli ja JK-Center ovat nyt yhdessä. Asiakkaamme pääsevät varmasti aivan uudella tavalla hyötymään yhteistyöstä uudistuneen yhtiön kanssa. On kuitenkin tärkeää sanoa, ettei toimintojen yhdistäminen muuta millään tapaa nykyisiä sitoumuksia tai asennetta Asiakkaisiimme.

- Jarmo Kemppainen toimitusjohtaja JK-Center Oy

Lisätietoja antavat:

Kari Paananen / Toimitusjohtaja / Isoweli Oy
+358 44 9065 253
kari.paananen@isoweli.fi

Yhteystiedot ja puhelinnumerot löydät tästä linkistä.