Uutinen » 21.10.2022

Harppaus kohti yhtä Frendyä

Frendy on jatkanut kasvuaan, ja tällä hetkellä meitä frendyjä on yhteensä jo lähes 300. Tämänhetkinen päämäärämme, yksi Frendy, on enää parin askeleen päässä.

Vuonna 2021 syntyi IT-kentälle uusi toimija Frendy, jonka tehtävänä on tarjota PK-yrityksille laadukkaita IT-ratkaisuja ympäri Suomen. Frendy on jatkanut kasvuaan, ja tällä hetkellä meitä frendyjä on yhteensä jo lähes 300. Tämänhetkinen päämäärämme, yksi Frendy, on enää parin askeleen päässä.

Paljon näkyvää ja näkymätöntä yhteensulautumiseksi on jo tapahtunut. Esimerkiksi sähköpostiosoitteemme ovat jo viime kevään aikana muuttuneet @frendy.fi-päätteiseksi, ja yhtiöiden käytännöistä ja palveluista on Frendyn käyttöön valittu ne parhaat ja frendymäisimmät. Seuraava looginen askel on ottaa käyttöön muut yhteiset viestinnän kanavat, kuten verkkosivusto ja somekanavat. Muutoksen myötä www.isoweli.fi -sivusto jää pois käytöstä, ja siirrymme käyttämään yhteistä Frendyn brändi-ilmettä kaikessa markkinoinnissa ja viestinnässä.

www.isoweli.fi -sivusto sekä Frendy-yhtiön somekanavat jäävät pois käytöstä 31.12.2022.

Jatkossa löydät Frendyn verkkosivustolta ja somesta tietoa palveluista, ajankohtaisia asioita sekä tärkeät yhteystiedot.

Ota Frendyn sivustot seurantaan, ja pysy ajan tasalla uusimmista IT-kuvioista!

Frendyn verkkosivusto

Frendyn somekanavat

Linkedin
Facebook
YouTube
Instagram

Frendy haluaa olla asiakkaan ykkösvalinta

Frendy on paikallisesti asiakkaiden rinnalla läpi Suomen varmistaen, että yritykset saavat käyttöönsä tarpeisiinsa sopivat ratkaisut sekä parhaan mahdollisen osaamisen.

Palvelutarjontamme on Frendyn myötä laajentunut entisestään, ja yhtenä Frendynä voimme tarjota asiakkaillemme kaikki IT-palvelut, mitä menestyvä yritys tarvitsee.

Kattavan palveluvalikoiman ansiosta Frendy on vahva valinta yritysten IT-ulkoistuskumppaniksi. Tämän puolesta puhuu muun muassa Frendyn valinta Vuoden Service Desk -kilpailun voittajaksi sekä Frendyn tehokas lähituki, joka tavoittaa asiakkaan Hangosta Inariin neljässä tunnissa.

Frendyltä pienille ja keskisuurille yrityksille räätälöityä palvelua

– Pk-yritysten on ollut haastavaa löytää sopivaa IT-kumppania. Pienten IT-talojen palvelut eivät aina pysy tietotyön kehityksen vauhdissa, ja isojen yritysten palvelut on suunnattu suuryrityksille. Me täytämme tämän tyhjiön Suomessa, Frendy Oy:n toimitusjohtaja Mikko Peltonen kiteyttää.

Vaikka Frendy on yrityksenä uusi, sen muodostaneilla yhtiöillä on taustallaan vuosikymmenten kokemus IT-palveluiden tuottamisesta. Frendy toimii 19 paikkakunnalla kautta Suomen, ja sen liikevaihto on noin 60 miljoonaa euroa.