Uutinen » 25.2.2022

Fimpec ja Isoweli laajentavat IT-palveluyhteistyötään

Fimpec Group Oy ja Isoweli Oy, joka on osa Frendy-konsernia ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen IT-palveluista. Uuden sopimuksen myötä kumppanuus laajentuu käsittämään koko konsernin IT-palvelut. Yhtenäisen tietoturvallisen ympäristön rakentaminen tukee konsernin jatkuvaa kasvua.

Isoweli part of Frendy logo
Fimpec logo

Fimpec Group Oy ja Isoweli Oy ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, joka kattaa monipuolisesti IT-palveluja. Nyt solmittava sopimus on jatkumo pitkälle yhteistyölle, sillä yksi Fimpec Group Oy:n konserniyhtiöistä, Fimpec PMO Oy, on kuulunut Isowelin asiakaskuntaan jo vuosikymmenen ajan. Uuden sopimuksen myötä kumppanuus laajentuu käsittämään koko konsernin IT-palvelut.

Yhteistyösopimus kattaa IT-palveluiden ulkoistuksen, sisältäen mm. loppukäyttäjätuen, verkkoympäristöt, palvelinjärjestelmät, ylläpidon ja valvonnan sekä laitetoimitukset. Tärkeä osa sopimusta on yhtenäisen tietoturvallisen ympäristön rakentaminen koko Fimpec Group Oy:n konsernin liiketoiminnalle mahdollistamaan konsernin jatkuvaa kasvua. 

Frendyn ja Isowelin näkökulmasta luottamuksen ansaitseminen vahvasti kasvavalta asiakkaalta, jonka ammattitaitoinen henkilöstö tekee vaativaa tietotyötä Suomen terävimmässä kärjessä, on erittäin hieno asia

iloitsee Isoweli Oy:n liiketoimintajohtaja Kari Paananen. ”Koemme satoja käyttäjiä käsittävän kokonaisuuden haltuun ottamisen innostavan monipuolisena ja sopivan haastavana kokonaisuutena.”

”Kokemuksemme Fimpec PMO Oy:n kautta on tuonut luottamusta Isoweli Oy:n toimintaan ja siltä pohjalta oli hyvä lähteä laajentamaan IT-palvelusopimustamme. Vaakakupissa painoi myös Frendy Oy:n ja Isoweli Oy:n laaja verkosto, joka on tärkeää strategiamme mukaisen kasvun varmistamiseksi”

kommentoi laajentunutta yhteistyötä Fimpec Group Oy:n kehitysjohtaja Frans Jokinen.


Lisätiedot

Frans Jokinen, kehitysjohtaja,
Fimpec Group Oy

frans.jokinen@fimpec.com
+358 45 359 4828

Kari Paananen, liiketoimintajohtaja,
Isoweli Oy

kari.paananen@isoweli.fi 
+358 44 906 5253

Fimpec on projektijohtamiseen ja suunnitteluun erikoistunut huippuosaaja. Toimimme projektikonsulttina niin teollisuuden ja energia-alan suurissa investointihankkeissa kuin erityisasiantuntijana kiinteistö- ja infrasektoreilla. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 30,3 miljoonaa euroa ja työllistämme yli 320 huippuasiantuntijaa Suomessa ja ulkomailla.

Lue lisää: fimpec.com

Isoweli on vuonna 1999 perustettu IT-alan yritys ja osa ulkoistuspalveluyhtiö Frendy Oy:tä. Frendy toimii IT-sektorilla paikallisesti läpi Suomen, ja sen lähes 250 huippuosaajaa 19 paikkakunnalla tarjoavat yrityksille korkean tason teknistä osaamista asiakkaan liiketoiminnan kokonaisvaltaisesti sisäistäen. Frendyn liikevaihto vuonna 2021 oli noin 50 miljoonaa euroa.