Referenssit

Liity Sinäkin tyytyväisten asiakkaidemme kasvavaan joukkoon:

Admicom Finland Oy
Pelastakaa Lapset ry
Renoa Group Oy
Istekki Oy logo
Oy Lindab Ab logo
EduCluster Finland logo
Elonen Oy logo
Jyväskylän Hoivapalvelut logo
M-Levy Oy logo
KSPT-Insulation Oy logo
Työvalmennussäätiö Avitus logo
Jämsän Kristillinen Kansanopistoyhdistys logo
Eqvitia logo
Himos-Yhtiöt Oy
Sirate Oy logo
Keski-Suomen Kuljetus Oy logo

Yli vuosikymmenen kestänyt kumppanuus kertoo kaiken

Oy Lindab AB, Jyväskylä

Lupaus tietoteknillisten tuotteiden ja palvelujen tuottamisesta joustavasti sekä kustannustehokkaasti, joka on pitänyt sovitun mukaisesti.

KSPT Insulation Oy, Jyväskylä

Isoweli Oy huolehtii it-ympäristön toimivuudesta luotettavasti – me voimme keskittyä omaan työhömme. Meille tilitoimistossa on erittäin tärkeää, että ohjelmat ja koneet pelaa joka hetki. Katkoksia työntekoon ei it-ympäristön ongelmien takia ole juurikaan ollut. Ennakoiva huolto ja ilmaantuvien ongelmien korjaus etäyhteyden avulla on toiminut erittäin hyvin.

Eqvitia Oy

Ripeää ammattitaitoista toimintaa.

Sirate Oy, Jyväskylä

Isoweli Oy huolehtii it-ympäristön toimivuudesta luotettavasti – me voimme keskittyä omaan työhömme.

Jyväskylän Yrityskonsultit Oy, Yrityskonsultit Isännöinti Oy

Oma toimintamme perustuu kykyyn reagoida tarvittaessa nopeasti muuttuvan maailman mukana. Vaadimme kumppaneiltamme samaa. Isoweli täyttää nämä vaateet ja toimii siten strategisena ICT-kumppaninamme.

Kotisun Oy

Saamme kaikki it-asioihin liittyvät tuotteet sekä palvelut ”yhdestä numerosta” ja lisäksi Isowelin kaverit ovat palveluhenkisiä ja reippaita, mikä tietenkin on aina plussaa.

Keski-Suomen Kuljetus Oy

Isoweli ratkaisi ICT-ympäristömme ongelmakohdat määrätietoisesti ja päättäväisesti. Meillä on nyt selkeä visio, miten kehitämme ICT-ympäristöämme vastaamaan tämän päivän haasteisiin mm. tietoturvan osalta. Isowelilla on merkittävä rooli Himoksen laitteiden ja tietojärjestelmien ylläpidon ja sujuvan toiminnan osalta. On ilo huomata, että Isoweli pystyy täyttämään tuon roolin ja olemme ammattitaitoisten ICT-asiantuntijoiden käsissä.

Hiihtokeskus Himosvuori Oy