Tietoturvaratkaisut

Kattavat ratkaisut tietoturvalliseen työympäristöön.

Tietoturvan merkitys

Satsaaminen yrityksen tietoturvaan on tärkeämpää kuin usein ymmärretäänkään, ja valitettavan usein tähän havahdutaan liian myöhään vahingon jo tapahduttua. Haittaohjelmien aiheuttamilla ongelmilla voi olla merkittäviä ja pitkäkestoisia vaikutuksia koko yrityksen liiketoiminnalle, sillä  esimerkiksi asiakas- ja tilaustietojen sekä muiden toiminnan kannalta kriittisten tiedostojen katoaminen voi johtaa liiketoiminnan täyteen seisahtumiseen.

Tietoturvan tehokas hallinta on monen osa-alueen ja tekijän summa, jonka keskeisimmässä roolissa ovat riskien kartoitus, ympäristöä suojaavat toimet sekä jatkuva valvonta. Myös yrityksen prosessien tulisi olla mahdollisimman luotettavia ja virheettömiä, sillä esimerkiksi heikot salasanat ja sähköpostiliikenteen taitamaton käsittely saattavat altistaa tietoturvariskille.

Tehokasta ja testattua tietoturvaa yrityksellesi

Tietoturvapalvelumme turvaa yrityksesi ICT-ympäristön toiminnan minimoiden tehokkaasti uhat ja tietovuodot. Saat käyttöösi ajantasaisen tietoturvaohjelmiston ja -tekniikan, joka suojaa ja valvoo väsymättä tietoliikenneympäristöäsi mahdollistaen turvallisen ja katkeamattoman työskentelyn.

Kartoitamme IT-ympäristösi ja suunnittelemme sekä rakennamme kattavan suojauksen juuri Sinun tietoliikenneympäristösi tarpeet ja edellytykset huomioiden. Joustavat ratkaisumme ovat räätälöitävissä kaiken kokoisille yrityksille.

Yrityksen tietoturva- ja ICT-ympäristön ylläpito on suositeltavaa keskittää samalle palveluntarjoajalle, jolloin kokonaisuus on helpommin ja varmemmin hallittavissa.

Keskeisimmät tietoturvaratkaisumme: 

Päätelaitteet: Kaspersky Endpoint Security


Tunnistaa tehokkaasti myös ennestään tuntemattomat haittaohjelmat.

Verkot: Watchguard


Suojaa yrityksesi päätelaitteet sekä IoT-laitteet ulkopuolisilta uhilta.

Pilvipalvelut: Microsoft 365


Yltää myös pilvipalveluihin toisin kuin normaali virusturva. Suodattaa sähköpostin roskapostit sekä haitalliset liitetiedostot tehokkaasti. Epäilyttävän toiminnan monitorointi ja reagointi.

Kauttamme saatavilla myös loppukäyttäjäkoulutukset, sisältäen mm. opastuksen tietoturvalliseen työskentelyyn. Koulutussisältö voidaan muokata vastaamaan osallistujien taitotasoa.

Kerromme mielellämme lisää tietoturvaratkaisuistamme!


Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella ja olemme teihin pian yhteydessä. Voit olla myös puhelimitse yhteydessä myyntiimme. 

Isoweli yritysmyynti

044 7626 026
myynti@isoweli.fi
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Kiitos viestistäsi! Olemme teihin pian yhteydessä.

Toimintaohjeita tietojenkalastelutapauksiin

Lue lisää

Emotet-haittaohjelma leviää Suomessa

Lue lisää