Tietoturvaratkaisut

Kattavat ratkaisut tietoturvalliseen työympäristöön.

Tietoturvan merkitys

Satsaaminen yrityksen tietoturvaan on tärkeämpää kuin usein ymmärretäänkään, ja valitettavan usein tähän havahdutaan vasta vahingon jo tapahduttua. Haittaohjelmien aiheuttamilla ongelmilla voi olla merkittäviä vaikutuksia koko yrityksen liiketoiminnalle. Esimerkiksi asiakas- ja tilaustietojen sekä muiden toiminnan kannalta kriittisten tietojen katoaminen voi johtaa jopa liiketoiminnan täyteen seisahtumiseen.

Tietoturvan tehokas hallinta on monen osa-alueen ja tekijän summa, ja keskeisimmässä roolissa ovat riskien kartoitus, ympäristöä suojaavat toimet sekä jatkuva valvonta. Yrityksen prosessien tulisi olla mahdollisimman luotettavia ja virheettömiä, sillä esimerkiksi heikot salasanat ja sähköpostiliikenteen taitamaton käsittely saattavat altistaa tietoturvariskille.

Tehokasta ja testattua tietoturvaa yrityksellesi

Tietoturvapalvelumme turvaa yrityksesi ICT-ympäristön tehokkaan toiminnan minimoiden uhat ja tietovuodot. Saat käyttöösi ajantasaisen tietoturvaohjelmiston ja -tekniikan, joka suojaa väsymättä tietoliikenneympäristöäsi. Joustava tietoturvaratkaisumme rakennetaan yrityksesi tarpeiden ja edellytysten mukaiseksi.

Yrityksen tietoturva- ja ICT-ympäristön ylläpito kannattaa keskittää samalle palveluntarjoajalle, jolloin kokonaisuus on helpommin ja varmemmin hallittavissa.

Keskeisimmät tietoturvaratkaisumme: 

Päätelaitteet: Kaspersky Endpoint Security


Tunnistaa tehokkaasti myös ennestään tuntemattomat haittaohjelmat.

Verkot: Watchguard


Suojaa yrityksesi päätelaitteet sekä IoT-laitteet ulkopuolisilta uhilta.

Pilvipalvelut: Microsoft 365


Yltää myös pilvipalveluihin toisin kuin normaali virusturva. Suodattaa sähköpostin roskapostit sekä haitalliset liitetiedostot tehokkaasti. Epäilyttävän toiminnan monitorointi ja reagointi.

Kauttamme saatavilla myös loppukäyttäjäkoulutukset, sisältäen mm. opastuksen tietoturvalliseen työskentelyyn. Koulutussisältö voidaan muokata vastaamaan osallistujien taitotasoa.

Kerromme mielellämme lisää tietoturvaratkaisuistamme!


Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella ja olemme teihin pian yhteydessä. Voit olla myös puhelimitse yhteydessä myyntiimme. 

Isoweli yritysmyynti

044 7626 026
myynti@isoweli.fi
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Kiitos viestistäsi! Olemme teihin pian yhteydessä.

Toimintaohjeita tietojenkalastelutapauksiin

Lue lisää

Emotet-haittaohjelma leviää Suomessa

Lue lisää