Tietoturvaratkaisut

Kattavat ratkaisut tietoturvalliseen työympäristöön.

Tietoturvan merkitys

Satsaaminen yrityksen tietoturvaan on tärkeämpää kuin usein osataan ajatellakkaan. Valitettavasti moni havahtuu tähän liian myöhään vahingon jo tapahduttua. Pienestäkin tietovuodosta voi seurata yritykselle harmillisen suuria taloudellisia ja maineeseen kohdistuvia menetyksiä. 

Tietoturvan tehokas hallinta on monen tekijän summa. Keskeisimpiä niistä ovat riskien kartoitus, ympäristöä suojaavat toimet sekä jatkuva valvonta. Me Isowelillä voimme tarjota kokonaisvaltaisen suojauksen tietoturvauhkia vastaan ja näin mahdollistaa turvallisen ja huolettoman työskentelyn jatkumisen.

Tehokasta ja testattua tietoturvaa yrityksellesi

Tietoturvapalvelumme minimoi tehokkaasti ICT-ympäristöösi kohdistuvat uhat ja tietovuodot. Saat käyttöösi ajantasaisen tietoturvaohjelmiston ja -tekniikan, joka suojaa ja valvoo väsymättä tietoliikenneympäristöäsi.

Kartoitamme ICT-ympäristösi ja suunnittelemme sekä rakennamme kattavan suojauksen juuri Sinun ympäristösi tarpeet ja edellytykset huomioiden. Joustavat ratkaisumme ovat räätälöitävissä kaiken kokoisille yrityksille.

Yrityksen tietoturva- ja ICT-ympäristön ylläpito on suositeltavaa keskittää samalle palveluntarjoajalle, jolloin kokonaisuus on helpommin ja varmemmin hallittavissa.

Keskeisimmät tietoturvaratkaisumme: 

Päätelaitteet: Kaspersky Endpoint Security


Tunnistaa tehokkaasti myös ennestään tuntemattomat haittaohjelmat.

Verkot: Watchguard


Suojaa yrityksesi päätelaitteet sekä IoT-laitteet ulkopuolisilta uhilta.

Pilvipalvelut: Microsoft 365


Yltää myös pilvipalveluihin toisin kuin normaali virusturva. Suodattaa sähköpostin roskapostit sekä haitalliset liitetiedostot tehokkaasti. Epäilyttävän toiminnan monitorointi ja reagointi.

Kauttamme saatavilla myös loppukäyttäjäkoulutukset, sisältäen mm. opastuksen tietoturvalliseen työskentelyyn. Koulutussisältö voidaan muokata vastaamaan osallistujien taitotasoa.

Kerromme mielellämme lisää tietoturvaratkaisuistamme!


Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella ja olemme teihin pian yhteydessä. Voit olla myös puhelimitse yhteydessä myyntiimme. 

Isoweli yritysmyynti

044 7626 026
myynti@isoweli.fi
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Kiitos viestistäsi! Olemme teihin pian yhteydessä.

Toimintaohjeita tietojenkalastelutapauksiin

Lue lisää

Emotet-haittaohjelma leviää Suomessa

Lue lisää