ICT-ulkoistus

Siirry huolettomaan ICT-ulkoistuksen aikakauteen!

Säilytä mielenrauhasi, valitse ICT-ulkoistus

Tuntuuko, että IT:n hoitaminen haukkaa liian suuren osan yrityksen budjetista? Onko osaamisen ylläpitäminen haastavaa ja kallista? Ehkä yrityksestänne puuttuu IT-vastaava kokonaan, ja hommiin tarttuu se, joka kulloinkin muulta työltään ehtii? 

Edellämainittuihin tilanteisiin loistavan ratkaisun tarjoaa yrityksen tietoteknisten järjestelmien ja palveluiden osittainen tai täysi ulkoistaminen ulkopuoliselle toimijalle.

Kun valitset ICT-ulkoistuksen, hoidamme työympäristösi tietotekniset toiminnot puolestasi tarvitsemassasi mittakaavassa. Saat käyttöösi osaavien ammattilaistemme täyden tuen ja asiantuntemuksen, ja säästät näin aikaa ja resursseja organisaatiosi keskeisiin toimintoihin. Rakennamme juuri oikean kokoisen palvelukokonaisuuden ympäristösi tietotekniset tarpeet ja tilanteen huomioon ottaen.

Yksilöllisesti räätälöidyt ratkaisut

Tarvittaessa otamme hoitaaksemme kattavasti koko ICT-ympäristösi toiminnan kehittävänä kumppanina toimien. Vastaamme laitehankinnoista ja laitteistosi toiminnasta koko elinkaaren ajan, valvomme ympäristöäsi 24/7 reagoiden nopeasti mahdollisiin vikatilanteisiin ja teemme tarvittavat ylläpito- ja huoltotoimet. Tekninen tukitiimimme tarjoaa apua tehokkaasti etätukena ja ongelma ratkeaa usein jo yhden puhelinsoiton aikana.

Asiakkaidemme tarpeisiin ja toiveisiin pohjautuen olemme rakentaneet kolme eritasoista ulkoistuspakettia, jotka kulkevat nimellä VALMIUS, HUOLEHTIVA ja KEHITTÄVÄ.

Minimissään voimme toimia pelkkänä IT-kontaktipisteenä vastaten Asiakkaan erillisiin yhteydenottoihin esim. vika- ja ongelmatilanteissa. Ulkoistuspaketin laajimmassa mallissa otamme hyvin kokonaisvaltaisen vastuun tietoteknisen ympäristön ylläpidosta ja hallinnasta ympäristöä proaktiivisesti kehittäen.

Tutustu Isoweli Tukisopimusmalleihin

Valmius, Huolehtiva ja Kehittävä

Lue lisää

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella ja olemme teihin pian yhteydessä. Voit olla myös puhelimitse yhteydessä myyntiimme. 

Isoweli yritysmyynti

044 7626 026
myynti@isoweli.fi
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Kiitos viestistäsi! Olemme teihin pian yhteydessä.