ICT-ulkoistus

Siirry huolettomaan ICT-ulkoistuksen aikakauteen!

Säilytä mielenrauhasi, valitse ICT-ulkoistus

ICT-ympäristön hoitaminen yrityksen sisältä päin on kallista ja vaatii paljon resursseja pysyäkseen  jatkuvasti etenevän kehityksen ja liiketoimintaympäristön muuttuvien tarpeiden tasalla.

Kun valitset ICT-ulkoistuksen, hoidamme työympäristösi tietotekniset toiminnot puolestasi. Saat käyttöösi osaavien ammattilaistemme täyden tuen ja asiantuntemuksen, ja säästät näin aikaa ja resursseja organisaatiosi keskeisiin toimintoihin. Rakennamme juuri oikean kokoisen palvelukokonaisuuden ympäristösi ICT-tarpeet ja tilanteen huomioon ottaen.

Täysmittainen ulkoistus

Täysmittaisessa ulkoistuksessa otamme hoitaaksemme kattavasti ICT-ympäristösi toiminnan. Vastaamme laitehankinnoista ja laitteistosi toiminnasta koko elinkaaren ajan, valvomme ICT-ympäristöäsi 24/7 reagoiden nopeasti mahdollisiin vikatilanteisiin ja teemme tarvittavat ylläpito- ja huoltotoimet.

Service Desk -palvelumme kautta voit saada avun vaivattomasti etätukena usein jo yhden puhelinsoiton aikana. Kokonainen ulkoistus kattaa myös laadukkaat konesali -ja pilvipalvelumme.

Osittainen ulkoistus

Ulkoistus voidaan toteuttaa myös osittaisena ulkoistuksena, jolloin vastaamme esimerkiksi yksittäisen tai useamman ohjelmiston ylläpidosta tai toimimme kumppaninasi kun tarvitset ICT-tukipalveluja.

Ota yhteyttä, niin kartoitamme tilanteesi, ja saat ajantasaiset ulkoistuspalvelumme käyttöösi!


Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella ja olemme teihin pian yhteydessä. Voit olla myös puhelimitse yhteydessä myyntiimme. 

Isoweli yritysmyynti

044 7626 026
myynti@isoweli.fi
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Kiitos viestistäsi! Olemme teihin pian yhteydessä.