ICT-ulkoistus

Siirry huolettomaan ICT-ulkoistuksen aikakauteen!

Säilytä mielenrauhasi, valitse ICT-ulkoistus

ICT-ympäristön hoitaminen yrityksen sisältä päin on kallista ja vaatii paljon resursseja pysyäkseen jatkuvasti etenevän kehityksen ja liiketoimintaympäristön muuttuvien tarpeiden tasalla. Tietoteknisten järjestelmien ja palveluiden osittainen tai täysi ulkoistaminen tarjoaa ratkaisun haasteisiin, joita usein kohdataan yrityksen vastatessa ICT -ympäristönsä hoidosta itsenäisesti.

Kun valitset ICT-ulkoistuksen, hoidamme työympäristösi tietotekniset toiminnot puolestasi tarvitsemassasi mittakaavassa. Saat käyttöösi osaavien ammattilaistemme täyden tuen ja asiantuntemuksen ja säästät näin aikaa ja resursseja organisaatiosi keskeisiin toimintoihin. Rakennamme juuri oikean kokoisen palvelukokonaisuuden ympäristösi tietotekniset tarpeet ja tilanteen huomioon ottaen.

Yksilöllisesti räätälöidyt ratkaisut

Tarvittaessa otamme hoitaaksemme kattavasti koko ICT-ympäristösi toiminnan kehittävänä kumppanina toimien. Vastaamme laitehankinnoista ja laitteistosi toiminnasta koko elinkaaren ajan, valvomme ympäristöäsi 24/7 reagoiden nopeasti mahdollisiin vikatilanteisiin ja teemme tarvittavat ylläpito- ja huoltotoimet. Tekninen tukitiimimme tarjoaa apua tehokkaasti etätukena ja ongelma ratkeaa usein jo yhden puhelinsoiton aikana.

Asiakkaidemme tarpeisiin ja toiveisiin pohjautuen olemme rakentaneet kolme eritasoista ulkoistuspakettia, jotka kulkevat nimellä VALMIUS, HUOLEHTIVA ja KEHITTÄVÄ.

Minimissään voimme toimia pelkkänä IT-kontaktipisteenä vastaten Asiakkaan erillisiin yhteydenottoihin esim. vika- ja ongelmatilanteissa. Ulkoistuspaketin laajimmassa mallissa otamme hyvin kokonaisvaltaisen vastuun tietoteknisen ympäristön ylläpidosta ja hallinnasta ympäristöä proaktiivisesti kehittäen.

Tutustu Isoweli Tukisopimusmalleihin

Valmius, Huolehtiva ja Kehittävä

Lue lisää

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella ja olemme teihin pian yhteydessä. Voit olla myös puhelimitse yhteydessä myyntiimme. 

Isoweli yritysmyynti

044 7626 026
myynti@isoweli.fi
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen
Kiitos viestistäsi! Olemme teihin pian yhteydessä.